PDA

View Full Version : Ruins



joseburgos
12-15-2007, 11:45 AM
Ancient Ruins.
http://www.burgos-family.com/liveset/ruins.zip
Copy to your C:\Program Files\NewTek\VT5\User Data\Default User\VSFX folder.
Another fantasy type LiveSet with only the center camera.

Enjoy,

JohnMarchant
12-15-2007, 01:21 PM
Is there anyway to get thse into LightWave. Im a bit new to virtual sets but i like the ruins and also the previous egypt set.

Regards, John

joseburgos
12-15-2007, 01:36 PM
This was rendered in LW.

JohnMarchant
12-15-2007, 02:25 PM
How would i go about getting a vsfx file into lightwave. I dont have VT, or do you need VT to do it.

Thanks

joseburgos
12-15-2007, 02:27 PM
Yes you need VT[5] or Tricaster to use the LiveSets.

andrew_y
12-17-2007, 08:22 PM
very cool.. I'm a sucker for anything ancient, medieval, plundered by vikings or destroyed by Ghengis Khan. =D .. let's see more!

joseburgos
12-18-2007, 06:46 AM
Thanks.

sbrandt
08-24-2008, 10:18 PM
Jose,

Will your gorgeous pieces of art work in a TriCasterPro?
What directory would they go in?

If they will work... you're my new best friend !!!

joseburgos
08-25-2008, 06:48 AM
They should work no problem in Tricaster but I do not know what directory.
Hope a TC user will chime in with the exact path name for placement of the files.

Take care,

SBowie
08-25-2008, 07:12 AM
On mine, the files are in C:\TriCaster\User Data\Default User\VSFX\.

UnCommonGrafx
08-25-2008, 03:37 PM
Kudos to you, Jose. Nice set.