PDA

View Full Version : Error using video



dmac989
12-09-2007, 07:46 PM
A guy once told me how I could use a mpg file on a surface but now that I have a sysytem hot enough to do it, my image saver plugin fails after the first frame.

I have LW 7.1 8.5 and 9.3 on the same system , installed in seperate folders and it fails regardless of which I use.

My system resources that are available:
Win XP Home 32 bit SP 2
Celeron D 3.33 Ghz
2 Gb Ram
Geforce 8800GTX 512Mb

dmac989
12-09-2007, 08:08 PM
Oh and here's another oddity.

When I go to render and after the first frame the fail message pops up "plug-in image saver failed. Abort rendering?"

If I just keep clicking "NO" it still saves the frames to the avi correctly. So if I sat here all night clicking "NO" it makes a good file.

Is there any way to turn the plug-in failure notice OFF?

dmac989
12-09-2007, 09:04 PM
I had image saver turned on by accident.


Gotta love it. Everytime I ask a question on this website I figure out the answer before I get a reply :jam: