PDA

View Full Version : Images



skywalker113
11-22-2007, 12:53 PM
Hey, does anyone know how to get a picture and use it as background in layout? Or put a picture on a object in modeler?

KScott
11-22-2007, 01:15 PM
Background image, Effects , compositing. See the help files.

Kevin

Silkrooster
11-22-2007, 11:57 PM
Here's a pdf on loading an image for a composite. Sorry didn't get around to showing how to load on an object. But the only real difference is instead of using the composite options, you use the surface editor. Clicking on the button with a T on it in the color channel will load an image.
If I get time I may go into more detail.
Silk