PDA

View Full Version : Texture swap?



Tony3d
11-18-2007, 08:09 AM
Isn't there a way to swap out a texture during an animation on a single surface? I want images reflected in a Christmas Ornament to change on my command at certain frames throughout the animation. Can they dissolve in and out? Thanks for your help.

SplineGod
11-18-2007, 09:28 AM
If youre using layered textures just use the layer opacity envelope.

Tony3d
11-18-2007, 09:57 AM
That will work, but I thought I remember some plugin that let you do this.