PDA

View Full Version : deleting a surface



nietzwaar
10-30-2007, 05:10 AM
Hello,
I'm wondering if there is a way for deleting a surface out of my surface editor in either layout or modeler?
greetings nietzwaar.

evenflcw
10-30-2007, 05:38 AM
Use the forum search!

Short answer: NO, only via 3rd party plugin which reloads the object (ie a hack).

nietzwaar
10-30-2007, 06:10 AM
thank you
now i can stop my short quest.

Sensei
10-30-2007, 07:45 AM
http://www.trueart.pl/?URIType=Directory&URI=Products/Plug-Ins/DeleteUnusedSurfaces

Sekhar
10-30-2007, 07:53 AM
You don't need to do anything: save your work, close Modeler, and reopen it; and the unused surfaces will be gone.

nietzwaar
11-03-2007, 09:11 AM
ok so that's it,
thanx