PDA

View Full Version : ruler



czesiu
07-01-2003, 08:08 AM
Help!

Ruler is only that short and ca not be longer or?

I have been trying the Ruler tol in Layout and I can not get the uler longer than the default length, which is 1/10 m or Feet/Inch.

I tried to strech it but the result was the "rubber band" effect
ithe ruler was still 1/10 m or Feet/Inch long but the distance between dashes has been longer.

Does anybody know how to get it work properly.

Appreciate all help I can get.

Cheers
Pawe C

brtk
07-01-2003, 07:25 PM
What do you mean by rubber band effect? As you can see I scaled the ruler null along Z-axis by 2 and I get 2m long ruler with 10 units per meter - works as you suppose it to work doesn´t it?

uberslayer™
07-02-2003, 07:50 PM
Have never really had a lot of use for the ruler. Many Wavers here use it?

meshmaster
07-08-2003, 03:27 PM
making full sized model of earth.

Rei
07-09-2003, 11:36 AM
I use the ruler a lot in modeler, esp when making real world things (doing the Babylon 5 thang again...)

Any one ever use the spedo?