PDA

View Full Version : Texture Presets Not Loaded



slurton
10-14-2007, 07:36 PM
Ever since I moved over to a mac, I've noticed that all of the nice surface presents are gone.
How do I get them back?

archijam
10-15-2007, 12:00 AM
Same here (UB) ..

j.

sntorres
10-24-2007, 01:15 PM
If you have 9.3 UB, and an older version of LightWave 9 copy the presets from that version of 9 over to the LW 9.3 directory. HDD:Applications:Newtek:Lightwave 3D 9.3:Shared support:Presets

jwiede
10-24-2007, 01:28 PM
Just as a head's up, my 9.3 CFM install didn't contain them either, and now that 9.2 is no longer available for download, there's going to be a problem obtaining them elsewhere. The problem is not solely with UB, and appears to persist into beta CFM versions.

jwiede
10-24-2007, 01:34 PM
BTW, I strongly suggest a set of tests be added to the general regression pass which detect cases where resources get omitted from the distribution archives. It isn't that difficult to construct a canonical "platform manifest" and then test using a program which ensures the manifest's contents are actually present in the built archive.