PDA

View Full Version : no bandsaw



pdp editor
10-14-2007, 03:50 PM
OK i'm following a tutorial from http://cg-india.com/Tutorials/SE_T610_1.html

it requires me to use bandsaw, the problem is it's not available and I can't guess how to turn it on. :help:

pdp editor
10-14-2007, 03:52 PM
until I get some insight I will start all over to see if I missed something.

pdp editor
10-14-2007, 04:04 PM
Ok i've followed these instructions three times and bandsaw is not available as mentioned.

walfridson
10-14-2007, 04:11 PM
You have to be in polygon mode, press space bar twice

pdp editor
10-14-2007, 04:13 PM
yes you are right I just figured that out. thanks.

Surrealist.
10-15-2007, 03:38 PM
And be sure and select polys.