PDA

View Full Version : Key framing error



NiGMa
09-24-2007, 06:46 PM
Help me please this is so annoying.

I have a camera path and I want to add a keyframe mid way between to other key frames because I get to close to a wall, so normally I can just move the camera down and the path gets updated but lately when I move it it goes all weird.

Also another problem I have been having is when I create a key frame ontop of a frame that already has one, it somehow adds it just before or after the keyframe so it completely gets messed up. when I look at the curves in graph editor, there at two keys at the same frame.

Is anybody else experiencing this sort of stuff?

It just occured to me that it might have started when I upgraded to 9.3, but maybe not.

gatibee
09-26-2007, 01:19 AM
Happened to me to occasionally.
Started with 9.3 beta.. Was reported by no one - so i was thinking that the problem was with my system. Using 64bit 9.3.

NiGMa
10-01-2007, 02:32 AM
its good to know someone else is experiencing this problem as well.

I found I can restart the scene and it works for a little while, also, playing with the AutoKey button seems to solve it sometimes.