PDA

View Full Version : Rounder and 64bit



Andyjaggy
09-18-2007, 09:32 AM
I can't seem to get rounder to work with 64bit lightwave. Anyone else having problems?

jaf
09-18-2007, 12:07 PM
It's working for me. Anything specific that doesn't work with Rounder or is it completely dead?

Andyjaggy
09-18-2007, 12:18 PM
completely dead. Works under 32bit just fine.

nolan
09-18-2007, 12:44 PM
Have you tried deleting the rounder config file? Worked for me last time.

Andyjaggy
09-18-2007, 02:58 PM
Still nothing. Weird.