PDA

View Full Version : Gradient node numeric input?



Deep Image
08-22-2007, 05:14 AM
Hi Chilton,

Just wondering wy the numeric input for the Gradient node does not apear within the Node-Editor Default input feeld on the left, but within a seperate flowting pannel. Would be nice if this also resides within the Node-Editor!

http://www.yidaki-mago.com/public_html/images/Gradient.jpg

jameswillmott
08-22-2007, 05:23 AM
I think it's because the gradient panel has to be a LWPanel ( for the graphic representation of the gradient ) and only XPanel panels can be embedded into other windows like the node editor window.

Deep Image
08-22-2007, 05:27 AM
Here's a screen shot
49615

jameswillmott
08-22-2007, 05:42 AM
Yes, the gradient panel is the wrong 'type' of panel to be embedded into the space that you've indicated. It would be nice if it could be embedded, but I'm sure it can't. It's just the way it is.

dpont
08-22-2007, 05:43 AM
I think it's because the gradient panel has to be a LWPanel ( for the graphic representation of the gradient ) and only XPanel panels can be embedded into other windows like the node editor window.

Totally agree, and it is not Mac specific.

Denis.

Bytehawk
08-22-2007, 06:10 AM
yep it's an xpanels problem.

jameswillmott
08-22-2007, 06:21 AM
Totally agree, and it is not Mac specific.

Denis.

Thanks Denis, I wasn't 100% sure...

Deep Image
08-22-2007, 11:26 AM
Thanks every one for the input. Most help full