PDA

View Full Version : No Free Memory



bhiaat
08-08-2007, 04:06 AM
Greetings,
32bit - i get no Free memory - which means lags on preview
64bit - works fine.

(dual xeon, 7300 GT, 6GB)
your help please

Andyjaggy
08-08-2007, 08:16 AM
Because 32 bit can only use 2 gigs.

bhiaat
08-08-2007, 08:40 AM
ive succeded using more than 3GB but now there is none