PDA

View Full Version : How to turn off "edges" in Modeler 9.2?



Nitisara
08-08-2007, 02:53 AM
Hello everybody!

Who knows, is it possible to turn off "edges" feature in Modeler v9.2?
Now it is between "points" and "polygons", so you always have to make extra clicks to jump over it again and again - and I don't use those edges at all!

cagey5
08-08-2007, 02:57 AM
Edit the menu layout to remove edges... [edit] Hmmm just tried it and that removes the button but not the selection.. back to the drawing board

zardoz
08-08-2007, 04:23 AM
in this page:

http://www.kevinmacphail.com/resources/pixelpot.html

there's a plugin called PMode that "Toggles between Point and Polygon selection modes"

maybe it will do what you want.

Nitisara
08-08-2007, 05:05 AM
in this page:

http://www.kevinmacphail.com/resources/pixelpot.html

there's a plugin called PMode that "Toggles between Point and Polygon selection modes"

maybe it will do what you want.
Thank you, zardoz!