PDA

View Full Version : Multy-camera edit



logic28
08-04-2007, 06:29 AM
Hi guys,

Does anybody know if Speed Edit features multi-camera editing?

Thanks,

Maz:)

rs402931
08-04-2007, 07:25 AM
There is a great plug in avail for SE which allows very effective Multicam editing in SE Check out this site for details........
http://www.bobfx.com/
hope this helps

Bob S

bbeanan
08-04-2007, 08:52 AM
Yep Bob's Plug In is the way to go 100%... I have been working on a 9 Camera HD 4 hour long project and it is so easy.

Check Out This thread...
http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=71416
or
http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=71209

logic28
08-04-2007, 09:02 AM
Thanks Bob,

you’re all great help as usual

m.d.
08-10-2007, 08:29 PM
how about native?

this is the first editor I've owned that didn't have his capability....
would be nice

bbeanan
08-11-2007, 09:58 AM
You can do it it just take a bit more time to mark your shots cut your video and assemble... so if it is worth spending 4 times the amount of time go for it... if you would rather getter done buy the plug-in

Bobt
08-11-2007, 10:55 AM
Hi,
If you are interested in the plugin you can watch the online tutorials.
I have a lot of very happy Multicam users. It saves a lot of time.


http://www.bobfx.com/Tutorials/BobsMulticamP1.wmv
http://www.bobfx.com/Tutorials/BobsMulticamP2.wmv

Bob