PDA

View Full Version : how to load settings as well as objects from a scene



jnddepew
07-25-2007, 11:14 AM
I would like to know how to load the settings as well as the objects from a scene because i have a scene with my character rigged up and i want to load him into another scene, but when i do, it doesn't have any of the IK settings. is there anything else to do than re-rig the entire character every time i have a new scene?

GregMalick
07-25-2007, 02:52 PM
Did you do a Load from Scene or Add Object ?

It makes a difference.

jnddepew
07-25-2007, 05:46 PM
i did from scene

voriax
07-25-2007, 06:16 PM
All the character's IK settings should come in with your "Load from scene".
I just tested it and it came in fine for me. Double check that you have IK enabled for the scene.

jnddepew
07-26-2007, 06:12 AM
sorry, false alarm. i had a character that i though was rigged but really wasn't.