PDA

View Full Version : Sub-Project rename...



bbeanan
07-17-2007, 09:08 AM
how about adding the ability to re-name a sub-project. Right now I am working on a project shot with 9 cameras so I take each section sync it up then create a sub-project. Then using Bob's multi-cam I go into the sub-project and do my edit. It would bre great to rename each of the sub-projects to reflect what is in them. Also while I'm asking how about changing the color too.. so I can make sections that still need to be done say orange and ones that are done say green... in progress yellow??

SBowie
07-17-2007, 10:39 AM
You can rename them now, actually. You can also recolor them.

To rename, change the name shown in in the Trim Bay (at the bottom left of the SE panel), or the Alias name in Clip Properties (F8). Then open the Color Picker from SE's Windows menu, pick a color, then drag the large color swatch at bottom right onto your clip.

bbeanan
07-17-2007, 02:05 PM
man and I though I got that stupid sign off of my back....

SBowie
07-17-2007, 02:34 PM
Nah, just good ideas that someone thought of ahead of you - all good, man. :)