PDA

View Full Version : rendering without a background



5(av3n93r
07-16-2007, 10:13 PM
Hi am a newbie and am wondering when rendering, is there a way to render a mov without a background?...transparent.

jameswillmott
07-16-2007, 10:32 PM
In 9.2 you can disable the backgrounds by changing the alpha format to UnPremultiply Alpha in the Output tab.

toby
07-18-2007, 01:48 AM
All you really need is an alpha channel. The Animation codec would be the best for this - but it's even better to render to frames. So if the renderer craps out in the middle you don't have to start all over again. There's many more reasons too -