PDA

View Full Version : Jitter Values in Graph Editor?



omeone
07-10-2007, 05:21 AM
Anyone know a handy way to jitter the values of a large selection of keys in the GE?

Values only - not time.

I mean just on one frame, adding a noisy modifier to a whole (heap of) channel(s) won't suit.

MooseDog
07-10-2007, 06:48 AM
oscillate maybe?

Dave Jerrard
08-13-2007, 04:24 AM
I use Textured Channels most of the time for this. Using the Turbulence texture, you can get anything from soft rolling variations with a low Small Power, or very tight, jagged vibrations with higher Frequencies and Small Power values. This will provide sub-frame motion as well, so you can get jitter in a single frame that you'll see with motion blur.


He Who Uses This More Than Any Other Channel Modifier.

omeone
08-13-2007, 04:52 AM
I hadn't thought of that !

This was for an kind of explosion effect, where I just wanted to take ~100 parts and set one key for each Translate and Rotate channel with Constant post behaviour. So that was 600 keys to be randomised, but I didn't want their directions to change mid-air, nor for them to rotate back on themselves...

I did it manually in the end, I don't think the texture modifier would have been suitable here?