PDA

View Full Version : Problem with Extender Plus



get1100101
06-29-2007, 08:35 AM
I'm having no luck with the Extender Plus or Extender tools in Modeler; has anyone else had this problem? I select the points I want to use, click on the Extender Plus/Extender buttons... and... nothing. My cursor indicates it's still in point selection mode, and the tool button does not remain toggled.

BeeVee
06-29-2007, 08:39 AM
That's it! The tool has worked... try moving the points now

B

get1100101
06-29-2007, 08:44 AM
Ahhh! Okay. Ha ha... I feel silly now...