PDA

View Full Version : LW 9.2 can't find my parallel port Dongle???



t4d
06-16-2007, 09:17 PM
I have tried Win 32 and win 64 ON the same system Both do not see my dongle and why is there no licence maker command in th help menu in 9.2 ??

LW 9 see the dongle and loads fine ( but crashes far too much )

and lw 8.5, 8.3 and 8.0 and 7.5 all see and load with the dongle ??

I have installed the Dongle driver from my user page It did nothing....

any help would be great .

Silkrooster
06-16-2007, 09:43 PM
If 9.0 can see the dongle, then 9.2 should see it as well. I do not know of any dongle driver upgrade between the two versions.
As for the license key, you can copy it from the 9.0 folder and paste into the 9.2 folder. Once that is done you should be good to go.
The only other issue I can think of is your dongle may be getting old and has a poor connection to your system.
I recall a while back Newtek doing a dongle switch for anybody that had the parallel type dongles. Perhaps they were anticipating this type of problem.(guessing)
Silk

t4d
06-16-2007, 10:54 PM
that all makes scents Silk thanks for the reply

But I have no issues at all with all versions up to 9.2 ????
I'm running lw 9 at the moment But have had afew crashes so hopeing for 9.2...=/

BeeVee
06-18-2007, 06:10 AM
Hi,

You need to have at least version 7.2.0 for LightWave 9.2. If you wish to get 7.4.0 you can go here (http://www.safenet-inc.com/support/tech/sentinel.asp).

B

joeloud
06-21-2007, 05:15 PM
Did you download the 9.2 Beta, perhaps? I downloaded the beta and it wouldn't read the license key for some reason. I can't figure it out, and they haven't given me access to the beta forum yet.