PDA

View Full Version : Cut Sections in Lightwave



blatterd
06-14-2007, 01:59 PM
Hello.

I want to render a cut section of an architectural model. Is there any way to setup the camera in Layout (like the option clipping in cinema 4d). I dont want to actually cut the hole object in modeler.

Thanks, db

Bytehawk
06-14-2007, 04:04 PM
can you use a clip map ?

blatterd
06-15-2007, 04:59 AM
Thanks, that was the answer i was looking for!