PDA

View Full Version : How i get Opne Gl DOF



claudioarchi
06-13-2007, 09:57 AM
How i get OpenGL DOF in layout display, I' using LW 9.2

thak you all

Dodgy
06-13-2007, 10:17 AM
Make sure you have a DOF or Motion blur set up on your camera, go into a camera view and in the View drop down at the top of the viewport (it looks like a black triangle), go to the bottom.

rdolishny
06-15-2007, 09:12 AM
Or press SHIFT F9

BeeVee
06-15-2007, 09:17 AM
That only gives you a single frame of DoF. As soon as you change frame it is lost. The new OpenGL DoF works in previews and if you have a beefy enough graphics card can be on permanently. Best still it not only does DoF but Motion Blur too at the same time.

B

Snosrap
06-16-2007, 01:10 PM
Wow! That's sweet!

Thanks
Snos

rdolishny
06-18-2007, 11:13 AM
I did not know that!