PDA

View Full Version : About Tricaster



rycar_m
06-09-2007, 04:49 PM
Can I use fx1 cameras , something similar or maybe even consumer verison cameras? With the studio pro?

Ric Marty

Jim Brown
06-09-2007, 09:46 PM
We regularly use the Sony Z1 with the Tricaster Pro. Also PD170s along with D30s. They play together nicely!

Also, you can feed the Z1 (or FX1) in SD mode in 16:9 and feed the projector in 16:9. The iso monitor in the Tricaster is squished, but the output works great.

Jim

Paul Lara
06-18-2007, 08:56 AM
Yes, Ric.
You can feed any composite, Y/C or component signal into TriCaster.