PDA

View Full Version : how to unlock the node editor



bruno
06-02-2007, 09:06 AM
Hello there.
I don't know what i have done wrong, but i accidenly "locked" the node editor on one file.
Any suggestion ?? Thank's in advance s q

dpont
06-02-2007, 09:14 AM
May be you zoomed out and you lost the arrows of connection?
Try to zoom in.

Denis.

bloontz
06-02-2007, 09:15 AM
You need to be zoomed all the way in in the node editor, is that what is causing the problem?

bruno
06-02-2007, 11:39 AM
Thank's to both of you. I that considered as a bug or is got something to do with graphic card driver.

bloontz
06-02-2007, 11:52 AM
I think it's just the way it works at the moment. I hope it's changed in the future. I think a lot of people, me included have been thrown by it the first time and is also inconvenient.