PDA

View Full Version : Newbie Copy/Paste question



lwsalvatore
06-23-2003, 04:08 PM
In Modeler, Create a cube.
Hit tab to subpatch it
Select one side of cube
Hit c to copy polygon
Goto new layer and hit v

Pasted polygon does not retain original shape.

Is this supposed to happen? I thought it should retain shape.

John Fornasar
06-23-2003, 07:33 PM
Make a square and hit TAB, you'll see the same circle. With no other influences on the control points, the circle is the result.

If you need to get the subpatched effect, freeze your cube and copy the polys that you need.

lwsalvatore
06-24-2003, 08:24 AM
Thanks John, freezing did the trick.