PDA

View Full Version : Loading an object into Modeller that I have in a scene in Layout



gubar
04-30-2007, 01:06 PM
Deleted

gubar
04-30-2007, 01:35 PM
Shouldn't have deleted the above...

Hi,

I've got an old scene in layout called "Alley", and its objects are Alley layer 1/2 and so on.

Thing is, I want to edit those objects, but can't find the object files anywhere (searched my whole system for "Alley" but it's not found). The object must still exist for layout to find it - but how can I? I have to have the hub disabled so I can't just switch it to Modeller.

Can I find out in layout where it is finding the object file?

Any help appreciated,

gubar.

bloontz
04-30-2007, 01:53 PM
You can open Content Manager on the file menu, click okay and it will show a list of files in the scene. You could also use it to gather those files to one location if you like.

gubar
04-30-2007, 04:00 PM
Thanks mate, I'll check that out.

regards,

gubar