PDA

View Full Version : missing sound



dweinkauf
04-17-2007, 07:28 PM
I finally got time to capture footage in SE. The footage came into the capture module without a hitch - I could see the video and I could see the audio on the audio meters. The problem is that I can't hear the audio. It seems like it's switched off. The sound on the laptop works fine and I can hear the audio when I play the clip back on the timeline. Any ideas about how to get the audio to be heard in the capture module?

SBowie
04-17-2007, 09:43 PM
That's how it is right now, Dave.

dweinkauf
04-18-2007, 09:30 AM
Thanks Steve. It goes without saying that this needs to be corrected. In the meantime, I have two powered speakers hooked up to my DSR-11.

SBowie
04-18-2007, 11:49 AM
yep, on both counts.