PDA

View Full Version : Help! I Can Load a Texture Image on OSX!



3DeeNut
04-16-2007, 12:30 PM
Heya guys, I have a problem and im losing my mind a bit right now. On friday I was working on a model and everything was peachy. This morning i came to work and was going to start fine tuning some of my textures and now i cant load any images into the texture window. I have thrown out prefs and checked the config file, all seems aok. ANy suggestions?

Lightwave 8.5 on Mac G5

toby
04-16-2007, 07:13 PM
That sounds like the i/o (input/output) plugins. Have you tried clearing them out and reloading them?

Dan_The_Man
04-17-2007, 08:16 AM
Well if you deleted your prefs then you should definitely make sure you reloaded the plugins. Press Option + F11 and hit "Scan Directory" then highlight Hard Drive : Applications : LightWave [8] : plugins and press "Choose". When you've loaded in the plugins then press Option + F10 and on the "Presets" drop-down on the top-right make sure "Default" is selected/grayed out. Restart LightWave and try again.