PDA

View Full Version : Problem loading plugin for Modeler



FilSmith
04-04-2007, 06:56 AM
Hi all. I successfully loaded Texturescape into Modeler yesterday and it was working perfectly. Great plugin! Then Modeler crashed...no big deal...I restarted.
Problem is now that no matter what I try, I can't get the plugin to load again. I am on version 8.3 and i go to Utilities>Add Plugin - i find the plugin in the folder I added it to (lightwave>plugins>model) and hit done. No confirmation that a plugin has been loaded and it does not appear in the drop down for "additional".
I have tried re-unzipping the original plugin and replacing it in the plugin folder again. No luck there.
Any help to get it loaded once more would be great. Also, other plugins will load when attempted.

FilSmith
04-04-2007, 02:33 PM
In case anyone comes upon this thread and needed resolution to this same dilemma......

I had to go into Edit Plugins>Clear

Then scan directory and re add the plugin.

Seems third party plugins can get flaky when they crash :P

gjjackson
04-05-2007, 08:15 AM
Not sure but I think deleting config files will also accomplish it.