PDA

View Full Version : Render Display broken!



Bog
03-16-2007, 05:20 AM
I've had it set to "Render Display" or "Render Display FP", tried rebooting even, but on frame completion, I have no Render Display displayed.

LW9.0 on ... er... some client's computer. It was working yesterday! 'Sup?

fgreen
03-16-2007, 02:59 PM
If it is open and minimized it will not pop up. Could it be open and minimized?

Bog
03-16-2007, 03:51 PM
Turned out to be a memory issue - LW seems to get a bit wobbly when it's using about 2Gb on a Win32 machine...