PDA

View Full Version : Spline conform question



jat
03-13-2007, 01:38 PM
I made a rail extrude and want to manipulate/adjust its poly placement without doing it manually. Is there a way to use a background spline so that the rail conforms to it exactly and dynamically so that I can tweak the spline and have the rail geometry update accordingly? Thanks...

Giacomo99
03-14-2007, 10:23 AM
Hello-

This question should properly be posted in the "general support" area--this is the "Mac" board.

As for your question, my immediate answer is "no." Rail Extrude is pretty primitive compared to similar tools in other apps--whenever I can, I do this kind of thing in Form Z.

Some plug-in might exist that would help you out, though. Check Flay.com if you haven't already.

jat
03-14-2007, 02:09 PM
just in case anyone wants to know

C BEND by pictrix does what I want............