PDA

View Full Version : Lost Image



ednachman
03-06-2007, 01:44 PM
I am attaching a picture of my problem. The top blue square is supposed to hold an image. But by the image editor there are only places for two images. I want to know how I can get the top square to hold an image. Somehow I deleted it.

toasterhombre
03-13-2007, 12:47 PM
The image editor is not where you map images it is where you can load, save and edit images. Go to the surface editor to map images. In the scene you are using there should be 3 surfaces named video_01, video_02 and video _03 select video_01 and follow the tutorial on mapping video to re map your missing image.

Don Ballance
05-24-2007, 03:06 PM
Ralph is right

go to the Surface Editor to find the surfaces to map

the will be video 1, 2, 3