PDA

View Full Version : Auto Saving?



Chuckpie
02-23-2007, 07:12 PM
As a newbie I have looked but have not found a setting for automatic save, as many programs have. I am more than likely the reason, but is seams that v9.0 crashes after I have spent half an hour working on a project. The result is a lot of wasted time. So, can someone tell me the settings for auto save. I cannot think that a program that has been around as long as Lightwave would not have this feature. After all when you are working away(in the heat of battle) many people may forget to stop and save.
Thanks C

Silkrooster
02-23-2007, 09:25 PM
Try right clicking on the hub icon when the hub is running. Selecting properties will give you options for auto saving.
Silk

Chuckpie
02-26-2007, 12:37 PM
This of course assumes that the Hub is woking correctly. But thanks for your help I will give it a go.