PDA

View Full Version : increase/decrease subd levels plugin



gumfx
02-22-2007, 06:11 AM
someone (due to NDA, I shouldn't say the name:)) has requested a tool that has the ability to change subd level control by 2 buttons,acutally i have written a simple plugin few years ago that could do similar things, this is not a perfect solution though. hope this help

SubPatchLevel.p contains 4 tools, SubPatch+ will increase subPatch Level where SubPatch- will decrease the subPatch level, you can assign any key such as + or - to these tools, so you can change the subD level rapidly.

CAClark
02-22-2007, 05:54 PM
Now then, can you do this but in modeller? That's where I am looking for this function :)

ScottSullivan
02-23-2007, 07:44 PM
I'm not a programmer, but I know this feature is in Maestro. There are 4 buttons on the Maestro panel, labeled, ironically, 1, 2, 3 and 4 that change the subpatch levels. Really makes animating easier.

It is indeed a great benefit to animate at a rough subpatch then up it to render.

Maybe contact them about it.

Scott

Andyjaggy
02-23-2007, 07:47 PM
if it works in modeler I am all over it.

Sensei
02-23-2007, 07:49 PM
Now then, can you do this but in modeller? That's where I am looking for this function :)

LW SDK Modeler's command list has no such command AFAIK..

CAClark
02-25-2007, 04:29 PM
That is so typically NT!

borkus
02-25-2007, 05:11 PM
how unfortunate. silo has a primitive local subdivision. takes some planning. but it's there.