PDA

View Full Version : Duplicating motions



durochde
02-19-2007, 01:34 PM
I have a character doing something for 20 frames. I want to duplicate all the motions, etc., from frame 10 to frame 30 and from frame 20 to frame 40. I have tried this using the Graph Editor but my model either gets really screwed up or nothing happens at all. I also tried it with the Dope Editor but got the same results.

Wonderpup
02-19-2007, 05:08 PM
Motionmixer should work for this.

Dodgy
02-20-2007, 03:12 AM
Did you make sure you had keys for everything animating at the beginning and end of the motion you want to copy?