PDA

View Full Version : One point polies? (Polys? I don't know how to spell it.)



familyguyman
02-06-2007, 11:12 AM
I was told on another thread that when I rendered an image, I would get 1 point polys on the edges of objects. People told me to get rid of them. With me being as helpless as I am, I don't know how. So can someone tell me? Thanks. (I love this emote thingy. :boogiedow

Maxx
02-06-2007, 11:28 AM
In modeler, open the Statistics panel ('w' shortcut by default). Go to Polygons selection mode, and look in the Stats panel for the "1 Vertex" listing. Click the '+' next to that - that'll select all 1 point polygons. You can then delete them from the file.

T-Light
02-06-2007, 11:48 AM
Although be carefull if you're using a Fiber Factory model - It uses those 1 point poly's :)