PDA

View Full Version : Adding in Plug Ins



Derek Nicholas
01-17-2007, 06:28 PM
Okay I'm new to Lightwave and I'm trying to load in the Plug Ins without any luck. I have followed the steps to load them in but once I open up the "additional" tab to access the Plug Ins only a select few are listed.

Please advise.

Giacomo99
01-17-2007, 09:17 PM
Sometimes you need to go to Plugins: Add Plugins (or the "Add Plugins" or "Scan Directory" buttons on the "Edit Plugins" menu that pops up when you click the "Edit Plugins" button). Another possible issue is that you've put a Modeler plugin in the Layout folder, (or vice versa).

Basically, my strategy has always been to muck around with the above-listed buttons (and/or move the plug-in to different folders) until it shows up in the directory (don't forget to reclick "Scan Directory" after you've moved something). Good luck.

Derek Nicholas
01-18-2007, 11:06 AM
Thanks for the feedback. I'll give it a try.:thumbsup: