PDA

View Full Version : Newb question: SubPatched to Polygon



Digital Hermit
12-21-2006, 03:17 PM
I did a search but could not find an answer with the keywords I entered. - heh

Can you...save/export/convert, etc... a Lightwave sub patched mesh as polygonal mesh?

Or do I need to buy, (ugg!) another plug-in.

Thanx

Sensei
12-21-2006, 03:29 PM
Freeze model and save it under different name. It's in Construct menu.

martin.s
12-21-2006, 04:07 PM
ctrl-D

Digital Hermit
12-21-2006, 05:41 PM
Hoo-Ray! I am glad I don't have to buy a new plugin. :D

Thanx guys.