PDA

View Full Version : Looking for GPI Trigger!



Rory Berger
06-17-2003, 01:21 PM
Does anyone have experience with the remote GPI on the VT2?

I need a cable immediately for a tour that starts this weekend.

I have the diagram from Newtek, but it has all the tally and internals. Does anyone know what pins on the s-vga style connector I need to connect to a pushbutton to trigger the switcher so I can cue a DDR clip?

eon5
02-21-2005, 09:46 AM
i need the same !!

help please :(

jcupp
02-22-2005, 07:28 AM
Short pins 12 or 13 on the tally connector to ground (pins 9 and 10) for GPI0 and GPI1 input.

eon5
02-22-2005, 09:52 AM
great ! ty !!!

now i have PLAY (DDR cue) wich is the command line to have STOP ?