PDA

View Full Version : render error



lexa444
12-04-2006, 08:44 AM
When I render a scene in layout, then the program freezes.
Than I do Ctrl-Alt-Del and and the proces of the taskmrg.exe,
I have to do that 2 or 3 times to get layout running again.

Is it possible that the taskmaneger freezes layout, or is there some instability in lightwave 9.

How can I solve this problem?

lexa

donny
12-04-2006, 02:12 PM
Hello Lexa does this happen with a blank scene or just on one scene? Also have you tried deleting the LightWave config files and are you on the Mac or PC?

lexa444
12-05-2006, 10:24 AM
I'm on a PC, I've not tried deleting any config files, what would be the use of that?
And which files should I delete?
It happens with just any scene, not one scene, every time I render layout freezes.

please help me with this problem,

thnx lexa