PDA

View Full Version : how to Clone the lights in layout (well 100s of them)



tyrot
11-20-2006, 01:54 AM
dear fellow wavers

i have a project. Client wanted me to put 100s of streelights on the plan. I put it. He watched the animation and liked it. But then He wanted to see the construction plan in Night time. so he wanted me to illuminate the scene with those streelights..

There are hundreds of them and simple Cloning moving is gonna consume my life...Is there any shortcut to make it.

FYI. I have cloned the items (streelights) within Layout. Because he was not sure about the shape of the light till the end..

So what is the easiest way to clone hundreds of POINT lights to their certain locations ?

Please help!

BEST

JohnMarchant
11-20-2006, 02:02 AM
Probably the best way is to use luxigons in modeler, position them where you want then convert in layout.

Dodgy
11-20-2006, 02:41 AM
Remember you can also change their settings all together by selecting multiple lights and then using the Light properties panel.