PDA

View Full Version : cel shader - can you change the defaults ?



bingster
11-03-2006, 11:44 PM
Does anyone know how to change the default settings of super cel shader ?

And / or a script that let me do that ?

Doing some tests and it is a pain to go through every surface and change the cel shader settings.


Any assist appreciated.

cresshead
11-04-2006, 03:03 AM
can you not copy/paste settings from one to another?...or better still just adjust one to your lilking then make that a preset...apply to all the others and just change the color...and your done!

bingster
11-06-2006, 08:54 PM
Well - I get the 'doh' award. Of course. Make a preset. I still have to change to texmaps, but no big deal.

Thanks!