PDA

View Full Version : 3ds export



elite
06-12-2003, 04:54 AM
Hi, I'm a newbie. How do you export to 3ds. I tried but it says
"operation failed - code 1 polygons with three vertices only"
Can someone please tell me what that means
Thanks

brett anderson
06-13-2003, 09:55 AM
you should triple [shift t]the polygons into triangles in order to eport as .3ds format
hope this help

elite
06-13-2003, 11:20 AM
Thanks man, big help :)