PDA

View Full Version : Missing? procedural textures in Node Editor



snsmoore
10-16-2006, 11:09 PM
Am I missing something, because I can't find all the textures in the original surface editor (like coriolis) in the node editor? Is this a problem or is it as designed?

-shawn

Sensei
10-17-2006, 12:27 AM
If you searched in 2D/3D Textures menu, you won't find traditional textures there.. They must be nodes.. To allow use original textures you must use Layers > Color Layer node..

SplineGod
10-17-2006, 05:21 AM
Try looking in the layer nodes.

snsmoore
10-19-2006, 02:31 PM
Thanks! That is exactly what I needed!

:)