PDA

View Full Version : Rendering Morphs on Screamernet



luke
06-11-2003, 06:19 AM
Hello,

I have been using Screamernet in OS X for some time now. It works fine except every now and then an object or plug-in gets lost and Screamernet can't find it. I can generally fix it. I am stuck now however! I am just trying to render a morph over my network, but as soon as screamernet tries to load the scene file, it freezes and then crashes. What am I doing wrong? I saved the morphed, and then reloaded it from within the scene to make sure that the scene file knew the right path... Any ideas?

Thanks, Luke (Birmingham, UK)

jdavidbakr
06-11-2003, 06:57 AM
Did you happen to use the Spreadsheet plugin when you were working on the scene? This problem sounds like the spreadsheet plugin problem; you will have to open the scene in a text editor and remove any references to the spreadsheet plugin (if that is indeed the culprit)

luke
06-11-2003, 07:38 AM
Thanks Jon,

I had used the spreadsheet. I have now removed any reference to that plug-in.... screamernet works fine!