PDA

View Full Version : Graph Editor: No objects in bin



stealthoperator
09-28-2006, 07:05 AM
Hya!

I just noticed that if I open Graph Editor, my selected objects in Layout don't show up in the bin. When I try to use the "Add Layout Selected"-function, nothing happens.
I'm using LW 8.5 on a Mac (OS X 10.3.9)
As far as I can remember, it was working in previous versions.

Does anyone have a hint?

Cheerio

Moritz

Dodgy
09-28-2006, 08:21 AM
Do you have Graph editor>Display>'Filter Static envelopes' on?

stealthoperator
09-28-2006, 08:50 AM
Man! It works!

Why are you so smart?! You allways have a solution to any kind of (LW) problem!

Is there anything you don't know how to solve???

Thanks a lot!

Dodgy
09-28-2006, 10:32 AM
Genetically engineered..... :)