PDA

View Full Version : The bounding boxes



Bladewing51
09-16-2006, 06:15 PM
Hey I got a small question for ya'll, when I move the object or camera in LW9 the model seems to turn into a bunch of bounding boxs and the model itself disappears is there a way to turn this off as it is very annoying.

Also I've been looking but cannot find the option where you set your processor threads within lightwave I have a duel core, HT processor and want to get as much power out of it as possible, so it would help me at render time to amp everything up to the top.

nthused
09-16-2006, 07:14 PM
In Layout.

Hit "d"
Select the "Display" tab

About 3/4 way down the toolbar see "Bounding Box Threshold"

Increase that value until you get the result you're looking for.

Bladewing51
09-16-2006, 08:06 PM
Cool that worked perfect, I'd come across it before but when I actually needed it I couldn't find the **** thing, thanks Dude.

iconoclasty
09-17-2006, 07:14 PM
Thread count should be at the very bottom of the render globals menu