PDA

View Full Version : orto camera bug?



buco
09-14-2006, 08:40 AM
Hi,
I'm doing an ortographic render and I've been experiencing a problem that could be a disaster for me.. If I put the orto camera in wireframe mode (not realistic) the render is in perspective. I can't render in real mode with edges on because I just trasformed spline in poligons for lack of time and I've not correct surfaces for my objects. Is it a confirmed bug? What's sure is that I won't finish this job in time..

kruemel_1
09-14-2006, 09:25 AM
all the advanced cameras can only render raytraced - only the classic camera can render wireframe or with edges. To render the edges of an object you need an edgetracer like EdgeFX http://www.happy-digital.com/edgefx.asp.

buco
09-18-2006, 04:07 PM
Yep, thank you for the clarification!