PDA

View Full Version : "Rest on Ground" not working!!!



Lamont
06-07-2003, 05:08 PM
That's exactly it, "Rest on Ground" doesn't work. I am using a fresh install of Windows 2K and Lw 7.5c. I have 7.5c at work and the plug-in runs fine.

Rei
06-07-2003, 05:19 PM
have you tried to add it manually, that normally works for me when a image filter goes wrong. also whats wrong with F2?

Lamont
06-07-2003, 05:58 PM
What's wrong with F2? That's the hot-key for center.

I already tried that... I'm gonna have to live without it till I find a solution... and I use it all the time...

Elmar Moelzer
06-07-2003, 06:50 PM
Lamont!
The "rest on ground"- plugin and a few other plugins are not included in the C- update (this is why it is called update it updates your existing version, you know)!
You have to install 7.5a before installing the C- update.
I have done that and "rest on ground" still work fine here (I use that all the time too, along with center1d ;-)).
CU
Elmar

riki
06-07-2003, 07:57 PM
It's working fine on my Mac with 7.5c. Can you use 'Aligner' instead??

Lamont
06-07-2003, 08:22 PM
But the plug-in is there.. I checked...

evenflcw
06-07-2003, 08:47 PM
It has apparently switched names from "Rest_On_Ground" to "Rest On Ground" :eek: so you'll have to reassign your menubutton to the new one. Very sneaky of Newtek. ;)

Lamont
06-07-2003, 08:50 PM
Awesome dude, I never would have caught that. It works now ^_^!

To celebrate, let the cups floweth with coffee!!!