PDA

View Full Version : Saving a pose



heynewt
08-28-2006, 02:20 PM
I have a character that I have rigged in LW. I have that character in a pose in one scene that I need him in that same pose in another scene. Is there a way to save a character's pose (like in Maya)?

Robert

Bog
08-28-2006, 02:25 PM
Could always save the rigged character in a scene containing nothing else and Load Object from Scene.

Or if you just need the character static, you could use Save Trans Object (Trans short for Transformed) and bring it in that way.

esper8
08-28-2006, 02:26 PM
Have you tried the "Import From Scene" button in Layout, Items tab?

esper8
08-28-2006, 02:27 PM
Bog beat me to it

heynewt
08-28-2006, 02:41 PM
Thanks for the replies guys. If I import from scene, then I have TWO of the same characters in my scene. Now I can do a substitute and hide thing on a certain frame I guess with the second character. That might be my best workaround - but it's not the ideal solution. I do all my CA in Maya, and I got caught this once rigging it in LW, and d'oh, needed a save pose button.

But again, thanks for the suggestions.

Robert

nemac4
08-28-2006, 02:43 PM
You might want to check out the pose saver mentioned in this thread:

http://www.spinquad.com/forums/showthread.php?t=12458&page=8&pp=15

heynewt
08-28-2006, 02:59 PM
Wow, thanks! That's exactly what I was looking for! I'll give it a whirl.

Robert